EdMa Electronics

LET OP: Mijn apparaten zijn geen afgebouwde AudioNoteKits. Ik gebruik een aantal delen van de kits. Ik gebruik een compleet andere voeding. De componenten zijn extreem veel beter en de schakelingen zijn bij de meeste apparaten totaal anders.

De EdMa electronica heb ik ontworpen om het maximale uit de opgeslagen muziek te halen en gebruik ik ook om mijn eigen highend luidsprekers op een zo hoog mogelijk niveau te krijgen. Na heel erg veel niet bevredigende dure apparatuur te hebben bezeten ben ik ten einde raad maar zelf aan de slag gegaan.

Ik heb deze apparaten voor mijzelf ontworpen en een aantal vrienden die naar hetzelfde geluid zochten. Ik had ook een referentieset voor het ontwikkelen van mijn luidsprekers nodig.

Waarom zijn mijn apparaten bijzonder? De apparaten zijn ontworpen door te luisteren naar het geluid wat uit mijn ontwerpen komt en pas tevreden te zijn met wat mijn idee van perfect geluid is. Een apparaat wat geen geluid toevoegt bestaat niet. Een harmonisch geheel met een natuurlijke klank is mijn doel. Ik gebruik uitsluitend zeer hoge kwaliteit onderdelen; die vind je niet in een versterker van de bekende merken. Waar mogelijk worden organische materialen die als het kan niet magnetisch zijn gebruikt. In de versterking gebruik ik uitsluitend buizen omdat met transistoren bijna geen natuurlijk geluid te maken valt. Daarna heb ik 20 jaar besteed aan het perfectioneren van de klank.  Ik hoef geen rekening te houden met commerciele doel-einden; in de winkel zouden deze apparaten namelijk exorbitant duur zijn. Omdat ik AudioNoteKits apparaten als basis gebruik ( de behuizingen ) denkt men dat ik Audio Note apparaten clone! Nee mijn apparaten hebben een eigen klank. Ik ben een voorstander van mijn eigen soort luidsprekers ( drieweg die op een heel laag kantelpunt van bas naar midbas gefilterd worden ) en die wil ik op een perfecte manier aansturen.

Dank aan : twee goede vrienden van mij : Peter de Bruin en de beroemde Andy Grove, hun hulp heeft bijgedragen aan het eind resultaat van de apparaten.

Schemas van deze ontwerpen worden niet gegeven.

Impressie van mijn set op AudioNote ANJ-lx-hemp speakers bij Stassen Hifi

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s